Åh vad jag längtar efter solen nu

April! Det är nu man får vårkänslor och när solen tittar fram så kan man stå vid en vägg och känna hur värmen sprider sig genom hela kroppen. Det är lätt att då drömma sig bort till den annalkande sommaren och börja längta efter att få gå till stranden med sin nya handduk från hamamaco.se och bara njuta! Lägga sig ned i sanden och låta kroppen få sig en rejäl dos med sol och förhoppningsvis bli brun och fin. 

Det är synd man inte bor precis vid havet

Jag skulle gärna vilja bada i havet varje dag på sommaren men då jag har en en bit att åka så får det väl bli så ofta det går istället. En strand som jag gärna besöker är i Varberg. Dit åker jag åtminstone ett par gånger om året. Fördelen där är att oavsett hur mycket folk det finns så känns det som man får vara i fred. Man kan ligga på den sköna och snygga handduken bland dynerna. Så fort man lagt sig ned så försvinner alla ljud från de som är omkring en och även om det är tusentals människor där så är det som att sola ensam.  

Fördelen där är att det finns både kiosker och restauranger precis intill stranden så är man lite hungrig, eller bara sugen på nåt gott så kan få sig ett mål mat eller en glass på direkten. Vanlig fika tar jag alltid med mig ändå. Nej, nu är det dags att sluta drömma och ta tag i vårstädningen! 

6 Apr 2018