Chaga tabletter

Chaga heter även sprängticka och detta är en svamp som parasiterar på björkträd. Hos iForma finner du den i kapslar, tabletter eller pulverform, med den har i tusentals år varit känd över världen. Den främsta användningen av Chaga har skett och sker än i dag i Ryssland, Polen, Kina och flera baltiska länder. De använder Chaga som folkmedicin, och har gjort det i många århundrande.Den sägs användas för att få en hälsosam balans och för att främja livslängden enligt kinesisk tradition. I Ryssland togs den mot sjukdomar i mage, hjärta och lever samt som en allmän tonic (vilket den gör än idag!). Chaga har bland annat dessa hälsofördelar:

  • Stödjer immunförsvaret
  • Stödja kroppens förmåga att eliminera gifter
  • Matsmältningen
  • Antibakteriella och desinficerande egenskaper vid behandling av gastrit och andra gastrointestinala tillstånd

Odla vetegräs

Ekologiskt Vetegräs kan du köpa hos iForma i form av ett startkit. När det är cirka 12 cm långt är det lagom att skörda ditt vetegräs och då ska du skära ända ner till fröna med en tandad kniv eller med en sax. Du kan sedan använda en kallpressande juicepress för att tillverka vetegräsjuice.

Vetegräs ger bra hälsoeffekter

Vetegräs sägs ha bra hälsoeffekter, samt att det ska ha läkande egenskaper. Dock är det inte är vetenskapligt bevisat.

Beställ på iForma

På iforma.se hittar du produkter som får både kropp och själ att må bra. Hemsidan är resultatet av många års kunnighet och erfarenhet inom områden så som hälsokost, diet, välmående, hälsa och träning. Att förbättre insidan och utsidan med hjälp av naturliga produkter är något detta företag har tagit fasta på och därför vill de kunna erbjuda ett stort sortiment av bland annat rawfood och superfood. De har även produkter för detox, vikt, träning, vitaminer, naturliga kosttillskott, ayurveda och mycket mer.

12 Jul 2015