Res till Patagonien med Inca Tours

Känner du dig resesugen? Rycker det ivrigt i äventyrsnerven? Kanske är du nyfiken på Sydamerika, som är en spännande och alldeles unik del av världen, oupptäckt av så många människor? Det finns så mycket att upptäcka i länder som Argentina och Chile, en resa hit ändrar förmodligen din syn på världen och livet - på ett positivt vis.

I en artikel ur resemagasinet Vagabond får genom ett videoklipp från två killars storslagna vandring genom Patagonien och reselustan kommer som ett brev på posten. Ibland säger vi att världen är liten, men när man ger sig iväg på resor till helt andra delar av den värld vi tror vi känner blir känslan snart den omvända. Det är fascinerande!

Resa till Patagonien

Patagonien är Sydamerikas sydligaste område som delas av Argentina och Chile där Argentina tronar över den största biten. När man reser till Patagonien så reser man i regel till Argentina.

Denna storslagna och fascinerande del av Sydamerika har lockat äventyrare och upptäckare i århundraden och får alltid sina besökare att tappa andan flera gånger om. Här finns allt från romantiska insjöar till passionerade vulkaner; här finns vilda lamadjur och ståtliga bergsområden. Djur och natur får ännu leva fritt och orört här vilket gör Patagonien i Argentina till ett fantastiskt resmål för den som lockas av det vilda och orörda.

Åk på äventyr med Inca Tours

Inca Tours arrangerar vandringsresor till Patagonien där du som deltagare får ut det allra bästa av ditt äventyr. Programmet sträcker sig över 12 dagar och går givetvis att kombinera med andra resor i Sydamerika - varför inte uppleva Argentina samtidigt?

Inca Tours paketresor till Argentina och Patagonien går av stapeln under månaderna november-februari. I Inca Tours resor brukar följande ingå:

  • Flygbiljetter
  • Utflykter och transporter
  • Mat
  • Boende
2 Aug 2015